Welkom bij ons op school

Ben jij op zoek naar een gezellige en veilige middelbare school in de buurt? Waar je jezelf mag zijn en veel nieuwe dingen leert? En zoek je vooral een school waar het ook gewoon erg leuk is? Dan ben jij helemaal op je plek bij Lyceum Elst!

Kom langs en maak kennis

Natuurlijk kunnen we uitleggen wat je op onze school allemaal kunt leren. Welke extra uitdagingen er zijn voor rekenwonders. Hoe je met een mavo-advies gemakkelijk kunt opklimmen dankzij mavo-plus. We kunnen vertellen welke activiteiten en schoolreisjes er zijn. En hoe we zorgen voor een leuke sfeer, zodat het ook voor jou een fijne schooltijd wordt. Maar weet je wat nog beter is? Dat je zelf langskomt en de sfeer op onze school proeft! Kom kennismaken en bekijk waar je les krijgt. Ontmoet alvast wat docenten en maak een praatje met leerlingen van onze school. Bekijk ons coole sportcourt en de gezellige kantine. Stel al je vragen en kijk samen met je ouders of Lyceum Elst bij jou past.

Ben jij er ook bij?

Duurt dit nog een tijdje? Lees dan alvast wat brugklassers vertellen over hun eerste jaar.

Weetjes over Lyceum Elst

Jou in een paar zinnen uitleggen wat onze school zo leuk maakt…dat is nog best lastig! Waarom is Lyceum Elst een goede en fijne school om aan je toekomst te bouwen? Dat leggen we je graag uit, maar ontdek je vooral zelf als je komt kennismaken. We zetten wat leuke weetjes voor je op een rij.

Wist jij bijvoorbeeld dat:

• We 899 leerlingen hebben?
  • Er dit schooljaar 8 brugklassen zijn?
  • Je al snel gezellig op brugklaskamp gaat?
  • Je mentor jou helpt met allerlei vragen?
  • Je talentlessen krijgt, zoals fotografie, science-proefjes of toneel?
  • We een heel cool sportcourt hebben met o.a. panna-goaltjes en een basketbalnet?
  • We ieder jaar een schoolfeest organiseren met een dj?
  • Je op reis gaat naar bijvoorbeeld Londen of Rome?

Nieuwsgierig naar de leukste school
van Elst en omgeving?

Meld je dan aan om kennis te maken tijdens de Open Dag of doe mee aan de minilessen. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op voor persoonlijke uitleg.

NEEM CONTACT OP