Quadraam

Lyceum Elst is onderdeel van De Gelderse Onderwijsgroep Quadraam. Quadraam bestaat in totaal uit dertien scholen voor voortgezet onderwijs in Arnhem, de Liemers en Overbetuwe.

Speerpunten Quadraam

Wat en hoe moeten jongeren leren om optimaal voorbereid te zijn op de samenleving in de 21e eeuw? Dat is de vraag waar Quadraam zich de komende jaren intensief mee bezig houdt.

Quadraam staat voor een compleet en kleurrijk aanbod van kwalitatief hoogwaardig voortgezet onderwijs in een kleinschalige setting. Leerlingen en hun ouders kunnen daardoor kiezen voor een school die het beste bij hen past. Daarmee wil Quadraam haar leerlingen alle kansen bieden voor de wereld van morgen. Met een professionele organisatie, moderne ICT en excellent werkgeverschap wil Quadraam een vernieuwende rol vervullen en een aansprekende maatschappelijke partner zijn.

Meer informatie over Quadraam

Kijk voor meer informatie over Quadraam, haar strategisch beleidsplan en de aangesloten scholen en op www.quadraam.nl.