Kennismaking en data

We geven u graag informatie over onze school en hoe wij onze leerlingen helpen zich optimaal te ontwikkelen. Misschien heeft u al duidelijk voor ogen wat bij uw kind past. Maar is dit ook de school waar uw kind zich het beste voelt? Waarschijnlijk is het moeilijk voor uw kind om in groep 8 zelf een keuze te maken. We raden u aan om kennis te komen maken met Lyceum Elst en meerdere scholen met elkaar te vergelijken. Zo komt u erachter wat bij uw kind én bij u past.

Scholenmarkt

Een goede start van uw zoektocht naar de juiste middelbare school is het bezoeken van de scholenmarkt. Tijdens de scholenmarkt krijgt u algemene voorlichting over het Voortgezet Onderwijs. Ook krijgen wij als school de kans ons hier te presenteren. U kunt zich vooraf aanmelden om de voorlichting van drie scholen bij te wonen. De scholenmarkt is alleen bedoeld voor ouders/verzorgers. Wij maken graag kennis met u op de eerstvolgende scholenmarkt in november/december 2020 (gaan niet door wegens corona).

Exacte data en informatie volgen via de basisschool.

Open dag

Heeft u interesse in één of meer scholen? Kom dan naar onze Open Dag op 23 januari 2021. We heten u graag welkom samen met uw kind. Maak kennis met onze school, ontmoet alvast docenten en leerlingen en stel gerust vragen. U neemt samen een kijkje in onze lokalen, de aula en bij de sportcourts. Niet alleen krijgt u extra informatie, ook proeft u de sfeer op onze school. Een uitstekende manier om de keuze gemakkelijker te maken.

Kennismakingslessen

Om écht te ervaren hoe het er op onze school aan toe gaat, organiseren we speciaal voor groep 8 leerlingen de kennismakingslessen. Na aanmelding delen we uw kind in bij vier afwisselende lessen. Zo leert hij/zij alvast wat Duitse woorden, doet mee aan een toneelles of voert een echte natuurkundeproef uit. Een leuke manier om te ervaren hoe een lesdag eruit ziet op Lyceum Elst. Uw kind is van harte welkom tijdens onze kennismakingslessen in op 9, 10 en 11 februari 2021.

Meer informatie en aanmelden voor kennismakingslessen

Kom bij ons langs voor een gesprek

Zijn er na deze kennismakingsmomenten nog vragen die uw wilt stellen? Of heeft u de Open Dag net gemist? Wij plannen graag een gesprek met u in, om samen te kijken of Lyceum Elst de juiste plek is voor uw kind. U kunt ons ook whatsappen via 06-34337956.

NEEM CONTACT OP