Kennismaking en data

We geven u graag informatie over onze school en hoe wij onze leerlingen helpen zich optimaal te ontwikkelen. Misschien heeft u al duidelijk voor ogen wat bij uw kind past. Maar is dit ook de school waar uw kind zich het beste voelt? Waarschijnlijk is het moeilijk voor uw kind om in groep 8 zelf een keuze te maken. We raden u aan om kennis te maken met Lyceum Elst en meerdere scholen te vergelijken. Zo komt u erachter wat bij uw kind én u past.

Scholenmarkt

Een goede start van uw zoektocht naar de juiste middelbare school is het bezoeken van de scholenmarkt. Tijdens de scholenmarkt krijgt u algemene voorlichting over het Voortgezet Onderwijs. Ook krijgen wij als school de kans ons hier te presenteren. U kunt zich vooraf aanmelden om de voorlichting van drie scholen bij te wonen. De scholenmarkt is alleen bedoeld voor ouders/verzorgers. Wij maken graag kennis met u op de eerstvolgende scholenmarkt in november/december 2018.

Exacte data en informatie volgen via de basisschool.

Open dag

Heeft u interesse in één of meer scholen? Kom dan naar onze Open Dag op 26 januari 2019. We heten u graag welkom samen met uw kind. Maak kennis met onze rector, ontmoet alvast docenten en leerlingen en stel gerust vragen. U neemt samen een kijkje in onze lokalen, de kantine en bij het nieuwe sportcourt. Niet alleen krijgt u extra informatie, ook proeft u de sfeer op onze school. Een uitstekende manier om de keuze gemakkelijker te maken.

Minilessen

Om écht te ervaren hoe het er op onze school aan toe gaat, organiseren we speciaal voor groep 8 leerlingen de minilessen. Na aanmelding delen we uw kind in bij vier afwisselende lessen. Zo leert hij/zij alvast wat Duitse woorden, doet mee aan een toneelles of voert een echte natuurkundeproef uit. Een leuke manier om te ervaren hoe een lesdag eruit ziet op Lyceum Elst. Uw kind is van harte welkom tijdens onze minilessen in het voorjaar van 2019.

Data en informatie over inschrijving volgen nog.

Persoonlijk gesprek

Zijn er na deze kennismakingsmomenten nog vragen die uw wilt stellen? Of heeft u de Open Dag net gemist? Wij plannen graag een persoonlijk gesprek met u in, om samen te kijken of Lyceum Elst de juiste plek is voor uw kind.

NEEM CONTACT OP