Doe mee: minilessen

De minilessen van 2018 zijn inmiddels achter de rug. Volgend schooljaar krijg je weer de kans om alvast lessen te volgen bij ons. Waarom? Om de sfeer te proeven, kennis te maken met docenten en alvast wat vakken te ontdekken die je straks krijgt. Het kan je helpen bij het maken van een keuze voor een school doe bij je past.

Sprechen Sie Deutsch?

Grote kans dat je nog geen Duits hebt geleerd in groep 8. Maar dat ga je hier op school wel leren! Hoe leuk is het om alvast wat zinnen Duits te leren, een echte natuurkundeproef te doen of een stukje toneel op te voeren? Tijdens het volgen van minilessen merk je alvast hoe het er straks aan toegaat: hoe ziet een lesrooster eruit, wie zijn de docenten en wat leer je in een lesuur?

Volg interessante minilessen

Wij geven je graag de mogelijkheid om meerdere minilessen te volgen. Om je een goed beeld te geven van een echte schooldag, plannen we vier minilessen voor je in. Er zijn veel scholieren die komen meedoen, zorg dus dat we ook voor jou een plekje hebben en meld je op tijd aan. Je kunt niet kiezen welke lessen je wilt volgen, maar we zorgen altijd voor een leuke mix van minilessen. Reken in ieder geval op lessen van 20 minuten en een pauze tussendoor. Je krijgt theorievakken, maar er staat ook iets creatiefs of sportiefs op het programma.

Doe jij ook mee? Meld je nu aan!

Lijkt het jou ook leuk alvast lessen te volgen en sfeer te proeven? Meld je dan zodra het kan aan voor minilessen op onze school. Dit kan via je leraar van groep 8, of je doet het hier zelf. Het is handig dit wel even met je ouders te overleggen.

De minilessen vinden plaats op :
– dinsdag 19 februari 2019
– woensdag 20 februari 2019