Doe mee: kennismakingslessen

Ook dit schooljaar krijg je weer de kans om alvast lessen te volgen bij ons. Waarom? Om de sfeer te proeven, kennis te maken met docenten en alvast wat vakken te ontdekken die je straks krijgt. Het kan je helpen bij het maken van een keuze voor een school die bij je past. De kennismakingslessen vinden plaats op 9, 10 en 11 februari 2021. De lessen zijn dit jaar online vanwege de coronamaatregelen.

Doe jij ook mee? Meld je nu aan!

Lijkt het jou ook leuk online lessen te volgen en zo toch alvast de sfeer te proeven op onze school? Meld je dan aan voor de online kennismakingslessen. Dit kan via je leraar van groep 8, of je doet het hier zelf. Het is handig dit wel even met je ouders te overleggen.

Doe mee tijdens de online kennismakingslessen op:

• dinsdag 9 februari 2021 15:45 – 16:45 uur
  • woensdag 10 februari 2021 13:30 – 14:30 uur
  • donderdag 11 februari 2021 15:45 – 16:45 uur

De tijden hebben wij aangepast i.v.m. de heropening van de basisscholen

Je ontvangt van ons twee linkjes/ buttons. De eerste is voor de aankomst op school en de verschillende lessen. Je komt dan virtueel op onze school aan, wordt welkom geheten en kunt daarna in een keuzescherm kiezen uit 8 verschillende vakken. Ieder vak heeft een ‘minilesje’. Je kunt zelf een aantal lessen volgen.

De tweede link is voor de ‘mentor-bijeenkomst’. Bij dit onderdeel kun je na de lessen online napraten en vragen stellen. Zo krijg je hopelijk een heleboel interessante informatie over onze school!

Kennismakingslessen leerlingen

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je onze Online Open Dag gemist? Kijk hem hier terug!

Wil je in de aanloop naar de kennismakingslessen alvast wat meer te weten komen over onze school? Klik dan hier!