Activiteiten: plezier buiten school

Het gaat in jouw tijd bij ons op school natuurlijk niet alleen om leren. Een fijne schooltijd hebben is ook ontzettend belangrijk. Daarom organiseren we allerlei leuke activiteiten, zoals sportdagen, schoolfeesten, schoolreizen en klassenuitjes.

Schoolreizen

Leren buiten de schoolmuren…superleuk èn nuttig vinden wij. Tijdens de schoolreizen leer je van alles over de stad en het land waar je bent. Je neemt de cultuur en geschiedenis onder de loep, door het echt te ervaren. Ook eet je soms samen met je klas en de docenten en slaap je bijvoorbeeld in een jeugdherberg of gastgezin. Een echte belevenis, die je waarschijnlijk nooit meer vergeet!

Klassenuitjes

Als klas een team zijn, waarin iedereen zich veilig voelt en de sfeer goed is. Daar werken we aan door uitstapjes te organiseren voor de hele klas. Wat je gaat doen hangt helemaal af van de docent, wat er op dat moment actueel is en wat jullie als groep leuk vinden. Zo gingen er afgelopen schooljaar leerlingen naar De Nederlandsche Bank, maar er was ook een klas die genoot van een ouderwets middagje schaatsen.

Schoolfeesten

Dansen, kletsen en even niet met leren bezig zijn? Dat kan op het jaarlijkse schoolfeest van onze school. Zo organiseren we voor de onderbouw jaarlijks een echt gala op school, waar je natuurlijk welkom bent in galakleding. Voor de bovenbouw en examenklas hebben we een leuke locatie buiten school geregeld voor het gala. De DJ maakt van ieder schoolfeest weer een bijzondere avond!

Mission Olympic

Hou jij van voetbal, hockey of badminton? Zie jij een vleugje competitie en een berg gezelligheid wel zitten? Doe dan mee met Mission Olympic! We maken meerdere teams en strijden tegen andere scholen tijdens landelijke sporttoernooien.

Bèta-olympiades

Voor de uitblinkers in biologie, natuurkunde en scheikunde zoeken we altijd nieuwe uitdagingen. Meedoen aan een landelijke olympiade en strijden tegen andere bèta-wonders is er zo één! Durf jij het aan om jouw kennis te testen?