Dé open dag
om voor thuis
te blijven!

Leuk dat je langskomt op onze open dag! Zaterdag 23 januari a.s. kun je tussen 13.00 en 14.00 uur virtueel kennismaken met onze school!

Live open dag!

dagen
uren
minuten

App met ons!

Stel je vraag via whatsapp aan één van onze medewerkers. Heb je veel vragen? We kunnen ook een belafspraak maken!

Stuur een appje

Meld je aan

Tijdens onze virtuele open dag laten we jou ons pand zien. Geven we antwoorden op vragen zoals: Hebben jullie kluisjes? Hoe ziet een dag op Lyceum Elst eruit? Welke vakken worden er gegeven? Welke opleidingen zijn er? Ook tijdens de livestream kun je nog gewoon aanmelden!

Aanmelden

Inschrijven voor
schooljaar 2021-2022?

Klik dan hier

Doe mee tijdens de kennis­makings­lessen

Lijkt het jou ook leuk online lessen te volgen bij ons? Meld je dan aan om online deel te nemen aan onze kennismakingslessen.

  • dinsdag 9 februari 2021
  • woensdag 10 februari 2021
  • donderdag 11 februari 2021

Zorg dat je op tijd achter een pc, laptop of tablet zit, zodat wij ook om 13.30 uur kunnen starten met de online lessen. Om 15.30 uur zijn we klaar!

Aanmelden

Het kan voorkomen dat de bevestigingsmail in je spambox terecht komt. Heb je geen bevestiging ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@lyceumelst.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan dekennismakingslessen.

Meer info & voorlichting

Persoonlijk contact

Wil je graag nog met ons in gesprek? Bijvoorbeeld over de brugklas, over de opbouw van onze opleidingen vwo, havo of mavo+, extra ondersteuning of over de instroom klas 2 en hoger?
Geef dan aan waarover je wilt praten en wij bellen u terug!

Aanmelden

Alles wat je wilt weten over onze school

Schoolkeuzefilm voortgezet onderwijs