Kom kennismaken!

Hier kom je van alles te weten over onze school. Maar weet je wat nog beter is? Dat je zelf langskomt en de sfeer proeft! Kom jij ook kennis met ons maken?

Kom kennismaken!

3/4 maart 2023

Van harte welkom in onze school. Doe mee met een rondleiding of loop zelfstandig rond met je ouders/verzorgers: de keuze is aan jou! We laten je graag zien welke vakken we geven en wat we allemaal nog meer doen.

inschrijven

25 januari 2023 en altijd online

Deze activiteit is helaas al achter de rug. Wel kun je via de link hieronder de uitgebreide online open dag bekijken die we vorig schooljaar vanwege corona organiseerden.

online open dag

7/8/9/ februari 2023

Wil jij nog deelnemen aan onze kennismakingslessen? Stuur dan een mailtje naar info@lyceumelst.nl. Er nog enkele plekken vrij.

Bekijk onze video’s

We hebben veel leuke en informatieve video’s over onze school gemaakt. Zo kom je al een heleboel te weten over ons! Bekijk ze via de link hieronder. Je kunt hiernaast ook onze online Open Dag terugkijken.

Video’s over Lyceum Elst

App met ons!

Heb je vragen? Vanaf half september kun je ze via whatsapp aan ons stellen!

stuur een appje

De meestgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord voor je! Hieronder kun je de antwoorden vinden.

Persoonlijk contact

Wil je graag met ons in gesprek? Bijvoorbeeld over de brugklas, over de opbouw van onze opleidingen vwo, havo of mavo+, extra ondersteuning of over de instroom klas 2 en hoger? Geef dan aan waarover je wilt praten en wij bellen je terug!