Kom kennismaken!

Hier kom je van alles te weten over onze school. Maar weet je wat nog beter is? Dat je zelf langskomt en de sfeer proeft! Kom jij ook kennis met ons maken? 

Kom kennismaken!

Hier kom je van alles te weten over onze school. Maar weet je wat nog beter is? Dat je zelf langskomt en de sfeer proeft! Kom jij ook kennis met ons maken? 

25/26 november 2022 en 3/4 maart 2023

Van harte welkom in onze school. Doe mee met een rondleiding of loop zelfstandig rond: de keuze is aan jou! We laten je graag zien welke vakken we geven en wat we allemaal nog meer doen. Schrijf je hier binnenkort in en leer ons kennen.

25 januari 2023 en altijd online

Op onze website vind je allerlei leuke en nuttige informatie over onze school. En wist je dat er op ons YouTube-kanaal meer dan 40 video’s staan? Ook is er op 25 januari een online voorlichtingsavond. Binnenkort kunnen jullie je hier voor inschrijven!

7/8/9/ februari 2023

Ook dit schooljaar krijg je weer de kans om alvast lessen te volgen bij ons. Waarom? Om de sfeer te proeven, kennis te maken met docenten en alvast wat vakken te ontdekken. Het kan je helpen bij het maken van de schoolkeuze.

Bekijk onze video’s 

We hebben veel leuke en informatieve video’s over onze school gemaakt. Zo kom je al een heleboel te weten over ons! Bekijk ze via de link hieronder. Je kunt hiernaast ook onze online Open Dag terugkijken.

Video’s over Lyceum Elst

App met ons!

Heb je vragen? Vanaf half september kun je ze via whatsapp aan ons stellen!

stuur een appje

De meestgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij hebben het antwoord voor je! Hieronder kun je de antwoorden vinden.

FAQ

Persoonlijk contact

Wil je graag met ons in gesprek? Bijvoorbeeld over de brugklas, over de opbouw van onze opleidingen vwo, havo of mavo+, extra ondersteuning of over de instroom klas 2 en hoger? Geef dan aan waarover je wilt praten en wij bellen je terug!

Contact