Inschrijven

Als je voor onze school kiest dan vinden we dat erg leuk. Heb je vragen? Check dan onze FAQ of neem contact met ons op!

Inschrijven

Inschrijven voor schooljaar 2024-2025? Wij loten niet!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Nieuw dit schooljaar is de centrale aanmeldweek. Tijdens de laatste week van maart melden alle achtstegroepers in heel Nederland zich gelijktijdig aan bij een middelbare school. Hierdoor maken alle leerlingen evenveel kans op een plek op de school van hun keuze die ook past bij hun advies. Alle scholen houden zich aan deze aanmeldweek, ongeacht het feit of de school wel of geen maximumaantal inschrijvingen hanteert. Bij ons op school geldt geen maximumaantal toelaatbare leerlingen.

U kunt uw kind in de week van 25 t/m 31 maart 2024 op deze pagina aanmelden voor onze school.

Inschrijven voor schooljaar 2023-2024?

Wil je je inschrijven voor het lopende schooljaar? Neem dan contact op via info@lyceumelst.nl. Eén van onze decanen (de heer Peters voor havo/vwo of de heer Versteeg voor mavo) neemt vervolgens contact met je op.

Let op de volgende leerjaren zitten helaas vol : 2 mavo en 3 mavo.