Schrijf je nu in!

Als je voor onze school kiest dan vinden we dat erg leuk. We hebben in bijna al onze klassen nog plek voor komend schooljaar. Heb je vragen? Check dan onze FAQ of neem contact met ons op! Lijkt het je leuk om naar onze school te komen? Je kunt je op deze pagina inschrijven. 

Schrijf je nu in!

Als je voor onze school kiest dan vinden we dat erg leuk. We hebben in bijna al onze klassen nog plek voor komend schooljaar. Heb je vragen? Check dan onze FAQ of neem contact met ons op! Lijkt het je leuk om naar onze school te komen? Je kunt je op deze pagina inschrijven. 

Inschrijven voor schooljaar 2023-2024?

Brugklas
Wat leuk dat je voor onze school kiest! Op deze pagina kun je je bij ons aanmelden. Dat kan als je basisschooladvies luidt: mavo, mavo/havo, havo, havo/vwo of vwo. Heb je een ander advies? Via de schoolkeuzehulp op www.kiesjenieuweschool.nl kun je zien welke andere school in onze regio bij jouw advies past.

Je kunt je bij ons aanmelden door het online aanmeldformulier hieronder aan te klikken en in te vullen. Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Heb je die niet binnen twee werkdagen gekregen? Neem dan contact met ons op, want de ontvangstbevestiging geldt als bewijs van inschrijving. Lukt het niet om je digitaal aan te melden? Neem dan contact met ons op via info@lyceumelst.nl. Let op: zonder het adviesformulier van de basisschool kunnen we de aanmelding niet in behandeling nemen.

Geen wachtlijst meer
Op dit moment kun je je voor al onze brugklassen nog inschrijven. We hebben geloot en er zijn geen wachtlijsten meer voor de mavo,  mavo/havo, havo/vwo en vwo-brugklassen.

Aanmelden brugklas schooljaar 2023/2024

Inschrijving voor leerjaar 2 en hoger
Wil je je inschrijven voor leerjaar 2 of hoger? Neem dan contact op via info@lyceumelst.nl. Eén van onze decanen (dhr. Peters voor havo/vwo of dhr. Versteeg voor mavo) zal vervolgens contact met je zoeken. Let op: 2 mavo, 3 mavo en 4 vwo zitten vol, hiervoor hanteren wij een wachtlijst (behalve voor 2 mavo). Mocht er voor de start van het schooljaar 2023/2024 toch nog een plekje voor jou vrij komen, dan nemen we contact met je op. Daarnaast is het in principe niet mogelijk om je aan te melden voor een examenklas.

Aanmelden leerlingen met een ondersteuningsbehoefte
Voor leerlingen die mogelijk extra ondersteuning nodig hebben in het kader van Passend Onderwijs, ontvangen we graag nog wat extra bijlagen en onderzoeksverslagen. Als we alle formulieren en informatie hebben ontvangen, checken we of onze school de nodige extra ondersteuning kan bieden. Weet jij al dat je extra ondersteuning nodig hebt? Dan kunnen jouw ouders al voordat je je aanmeldt een gesprek aanvragen met de ondersteuningscoördinator van onze school. Meer informatie staat op de website van het Samenwerkingsverband: SWV De Verbinding – Samenwerkingsverband van Arnhem en De Liemers

Inschrijven voor leerjaar 2 of hoger

Wil je je inschrijven voor leerjaar 2 of hoger? Neem dan contact op via info@lyceumelst.nl. Eén van onze decanen (dhr. Peters voor havo/vwo of dhr. Versteeg voor mavo) zal vervolgens contact met je opnemen.