Schrijf je nu in!

Als je voor onze school kiest dan vinden we dat erg leuk. Heb je vragen? Check dan onze FAQ of neem contact met ons op! Wij maken geen gebruik van loting. Lijkt het je leuk om naar onze school te komen? Je kunt je op deze pagina inschrijven. 

Schrijf je nu in!

Als je voor onze school kiest dan vinden we dat erg leuk. Heb je vragen? Check dan onze FAQ of neem contact met ons op! Wij maken geen gebruik van loting.  Lijkt het je leuk om naar onze school te komen? Je kunt je op deze pagina inschrijven. 

Inschrijven voor schooljaar 2022-2023?

Helaas is de inschrijftermijn voor de brugklassen van het schooljaar 2022-2023 verstreken.  Wilt u uw zoon of dochter ondanks het verstrijken van de inschrijftermijn alsnog inschrijven in de brugklas, neem dan contact met ons op via info@lyceumelst.nl.

Als u uw kind wilt aanmelden voor leerjaar 2 of hoger, vragen we u eerst contact op te nemen met ons om kennis te maken en te kijken naar de aansluiting met het programma van de huidige school van uw zoon of dochter. Voor mavo kunt u contact opnemen met de heer G. Versteeg, decaan mavo via g.versteeg@lyceumelst.nl. Voor havo en vwo kunt u contact opnemen met de decaan de heer Drs. C. Peters via c.peters@lyceumelst.nlAanmeldingen voor 3 mavo, 3 havo, 4 mavo en 4 havo komen op een wachtlijst te staan.  

 

Aanname bij Lyceum Elst gebeurt niet op basis van loting. Wilt u uw kind aanmelden voor het huidige schooljaar? Kijk dan onderaan deze pagina.

Digitaal aanmelden voor schooljaar 2022-2023

Inschrijven voor schooljaar 2021-2022?

Om uw kind in te schrijven voor het huidige schooljaar kunt u gebruik maken van onderstaand aanmeldingsformulier. Als u uw kind wilt aanmelden voor leerjaar 2 of hoger, vragen we u eerst contact op te nemen met ons om kennis te maken en te kijken naar de aansluiting met het programma van de huidige school van uw zoon of dochter. Voor mavo kunt u contact opnemen met de heer G. Versteeg, decaan mavo via g.versteeg@lyceumelst.nl. Voor havo en vwo kunt u contact opnemen met de decaan de heer Drs. C. Peters via c.peters@lyceumelst.nl

 Download aanmeldingsformulier  

Het ingevulde en ondertekende formulier mag u naar ons opsturen, bij ons afgeven bij de balie of naar ons mailen via info@lyceumelst.nl