Faciliteiten

Natuurlijk willen we dat jij je tijd nuttig én prettig besteedt. We hebben een aantal faciliteiten op school, die je daarbij helpen.

Boekenuitleen

Lezen is van groot belang voor al je leerprestaties. Daarom hebben we bij Lyceum Elst een uitleenhoek met allerlei boeken, waar je boeken mag lenen.

Sportcourt

Ben jij graag in beweging? Ons coole en splinternieuwe sportcourt is de perfecte plek om even aan de boeken te ontsnappen in de pauze. Je vindt er onder andere pannagoaltjes en een basketbalnet.

Kantine

Af en toe moet je even bijkomen van alle wisselende lessen. Even iets eten of drinken, kletsen met je vrienden of een potje kaarten. Onze gezellige aula is iedere dag geopend met een foodcorner. Je kunt er van 9.30 uur tot 12.30 uur terecht voor drinken, maar ook broodjes en snacks.

Ons voedingsbeleid volgens de richtlijnen Gezonde schoolkantine is hier te vinden.

Schoolboeken

Aan het begin van het schooljaar krijg je een pakket met schoolboeken van ons, zowel lesboeken als werkboeken. Je dient ze te kaften en er netjes mee om te gaan, ook mag je er niet in schrijven. Aan het eind van het schooljaar lever je de boeken weer in, bij schade moet je de boeken vergoeden. Ook krijg je een lijstje met dingen die je zelf nog moet aanschaffen van ons, zoals woordenboeken en een gevulde etui.

Meer weten over onze faciliteiten?

Neem dan contact met ons op. We geven graag meer uitleg.

NEEM CONTACT OP