Studiereizen: ga je mee op avontuur?

De wereld ontdekken, andere culturen proeven en leren buiten de schoolmuren. Dat doen we tijdens onze studiereizen! Of het nou een stedentrip naar Rome is of een boeiende reis naar Duitsland, het is altijd een onvergetelijke ervaring.

Wijzigingen door coronavirus

Door het coronavirus zijn er voor het schooljaar 2021/2022 wijzigingen in de structuur van de school- en studiereizen. Houd hieromtrent goed de communicatie van onze schoolleiding en de organisatoren van de reizen in de gaten.

Ontdek Londen met 3 mavo en 4 havo

Zit je in 3 mavo of in 4 havo? Dan kan je mee op studiereis naar Londen! De reis op zich is al ontzettend gezellig, maar ook in Londen maken we er een superervaring van. We ontdekken de highlights van de stad en maken kennis met de kunst en cultuur die er te vinden is. Natuurlijk krijg je volop kans je Engels in de praktijk te brengen en plezier te maken met de klas.

Vorig jaar zijn we naar Londen geweest, waar we in gastgezinnen zaten. Echt een leuke reis, we hadden tijd om de stad te ontdekken en deden allerlei opdrachten in groepjes. Een gezellige tijd met de klas!   Thymen – 4 mavo

Vive la France met 3 havo en vwo

In het 3jaar gingen we met de klas naar Frankrijk, iets om nooit meer te vergeten. We hebben er veel van geleerd, maar dan op een leuke manier. Zo gingen we naar een mooie Franse film en kregen opdrachten waarbij we lokale bewoners moesten aanspreken in het Frans.    Maud – 4 vwo

Cultuur proeven in Rome met 5 vwo

Als we het hebben over kunst en cultuur, dan hebben we het toch zeker ook over Rome. Deze prachtige, oude Italiaanse stad is absoluut het bezoeken waard. We gaan in 5 vwo met eigen ogen bekijken wat Rome zo populair en historisch waardevol maakt. Ondertussen genieten we van lekker Italiaans eten en maken we er een fantastische reis van met de klas.

Een onvergetelijke tijd in Duitsland met 4 vwo

In 4 vwo kan je mee met de studiereis naar Duitsland. Een leerzame en leuke reis, waarbij we een stukje Duitsland ontdekken en, als je Duits in je pakket hebt, natuurlijk je Duitse lessen in de praktijk gaat brengen.