Aanmelding van uw kind

Bent u net als uw kind enthousiast over Lyceum Elst? En wilt u hem/haar nu aanmelden voor onze school? We heten u en uw kind alvast van harte welkom.

Aanmelden voor de brugklas

Zit uw kind nu nog in groep 8? Aanmeldingen moesten binnen zijn voor 15 maart 2018 voor de brugklas op Lyceum Elst. Wij bieden de volgende brugklassen: mavo, mavo/havo, havo/vwo en vwo. Download direct het aanmeldformulier om uw kind in te schrijven, of lees eerst het toelatingsbeleid op deze pagina.

Download aanmeldingsformulier

Toelatingsbeleid: wat zijn de regels?

Middelbare scholen zijn samen met de basisschool verantwoordelijk om tijdig een passende school te vinden voor uw kind. We zetten graag de stappen uit het toetsingsbeleid voor u op een rij:

1. Aanmelding vindt plaats voor 15 maart 2018.
  2. Het advies van de basisschool is bindend voor toelating en plaatsing, de CITO eindtoets niet meer.
  3. U geeft als ouder een eerste en tweede voorkeur aan op het formulier.
  4. De basisschool draagt voor 1 april 2018 het overdrachtsdossier aan ons over.
  5. De toelatingscommissie neemt voor 15 mei 2018 een voorlopig besluit.

Aanmelden vanaf klas 2

Gaat uw kind op dit moment naar een andere middelbare school, maar is Lyceum Elst een betere keuze? Dan nodigen wij u van harte uit voor een gesprek op onze school. We bekijken dan samen of wij uw kind een goede plek kunnen bieden op onze school.

Vragen over de aanmelding van uw kind?

Neemt u dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over het aannamebeleid en helpen u de aanmelding rond te maken.

NEEM CONTACT OP