Uw kind inschrijven

Bent u net als uw kind enthousiast over Lyceum Elst? En wilt u hem/haar nu inschrijven voor onze school? We heten u en uw kind alvast van harte welkom.

Inschrijven voor de brugklas

Zit uw kind nu nog in groep 8? Aanmeldingen na 15 maart zijn ook van harte welkom, maar kunnen alleen in behandeling worden genomen als er voor het komende schooljaar nog ruimte is in de klassen.

Wij bieden de volgende brugklassen: mavo, mavo/havo, havo/vwo en vwo. Download direct het inschrijfformulier om uw kind in te schrijven, of lees eerst het toelatingsbeleid.

> Naar de inschrijfpagina

Aannamebeleid: wat zijn de regels?

Middelbare scholen zijn samen met de basisschool verantwoordelijk om tijdig een passende school te vinden voor uw kind. U kunt ons aannamebeleid hier downloaden.

Inschrijven vanaf klas 2

Gaat uw kind op dit moment naar een andere middelbare school, maar past Lyceum Elst beter bij hem/haar? Dan nodigen wij u van harte uit voor een gesprek op onze school. We bekijken dan samen of wij uw kind een goede plek kunnen bieden op onze school.

Vragen over de inschrijving van uw kind?

Neemt u dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie over het aannamebeleid en helpen u de inschrijving rond te maken.

NEEM CONTACT OP