Binnen Lyceum Elst maken wij gebruik van de online software van Magister. Een eenvoudige manier om schoolgegevens inzichtelijk te maken voor leerlingen en ouders. Zodra een leerling bij ons op school begint, krijgen ouders en leerling hun eigen inloggegevens en een korte instructie. We geven graag meer uitleg over wat je in Magister kunt vinden en hoe het werkt. Je kunt natuurlijk ook direct inloggen in Magister.

Wat is Magister in het kort?

Als leerling of ouder kan je gebruik maken van Magister Web en de Magister App. Onze school registreert alle belangrijke schoolgegevens in Magister. Denk hierbij aan roosterinformatie, cijfers, lesmateriaal en ziekmeldingen. Door in te loggen in Magister zie je alle informatie die voor jou relevant is.

Magister voor leerlingen: hoe werkt het?

Zodra je bij ons op school begint ontvang je van ons inloggegevens voor de site van Magister. Hier kan je inloggen en op deze manier alle informatie ontdekken. Je kunt nu gemakkelijk opzoeken in welk lokaal je les hebt, welk huiswerk je nog moet maken en wat je gemiddelde voor wiskunde nu is. Tip: als je de app op je telefoon zet, heb je actuele wijzigingen altijd bij de hand.

• Inloggen doe je met de inloggegevens die je van ons krijgt.
  • De Magister App kan je downloaden voor IOS en Android.
  • Wachtwoord vergeten? Bekijk dan de instructie.
  • Je wachtwoord wijzigen kan alleen via de website, niet via de app.

Magister voor ouders: hoe werkt het?

Ook ouders krijgen direct inloggegevens voor Magister. Zo kunt u eenvoudig meekijken met uw kind. Hoe ziet het rooster eruit, hoe staat uw kind ervoor qua cijfers en is hij/zij afwezig geweest?

• Inloggen doet u met de inloggegevens die u van ons krijgt.
  • De Magister App kunt u downloaden voor IOS en Android.
  • Wachtwoord vergeten? Bekijk dan de instructie.
  • Uw wachtwoord wijzigen kan alleen via de website, niet via de app.
  • U kunt uw kind bij ons niet ziekmelden via Magister.
  • U kunt wel aangeven met welke docenten u op de ouderavond wilt praten.

Hulp nodig bij het gebruik van Magister?

Na het inloggen op de site van Magister is er informatie te vinden via de help-functie. Tip voor gebruikers van de app: klik  even door naar de site om de help-functie te vinden.