Actueel

Winterfestijn

9 december, 2019

Van 14 december 2019 tot en met 5 januari 2020 vindt in het centrum van Elst het jaarlijkse Winterfestijn plaats.
Deze festiviteit wordt georganiseerd door de stichting Winterfestijn Overbetuwe. Er zijn diverse activiteiten rondom de ijsbaan in het dorp. Er werken, zoals in voorgaande jaren, veel leerlingen van Lyceum Elst mee aan het Winterfestijn.
Een gedeelte van de opbrengst van het Winterfestijn komt ten goede aan de stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe.  De kinderburgemeester van Overbetuwe, Salma Bensiali heeft als wens om een feest te organiseren voor kinderen met een meervoudige beperking.

Wij wensen de deelnemers voor schaatsplezier en de maatschappelijke stagiaires veel plezier en succes.

Examentraining

2 december, 2019

Examentraining in de buurt
Om ervoor te zorgen dat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op de (school)examens, bieden wij de mogelijkheid om een examentraining te volgen. Wij zijn daarom, net als voorgaande jaren, een samenwerking aangegaan met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.

Direct inschrijven
Inschrijven voor één of meerdere examentrainingen kan via www.lyceo.nl/lyceumelst.
Wij raden u van harte aan om niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de examentrainingen of over Lyceo? Neem dan contact op met Lyceo door te bellen naar 071-79 000 40 of kijk op www.lyceo.nl.

 

Zonnepanelen bij Lyceum Elst

2 december, 2019

Op de foto hieronder en op de video kun je zien hoe onze school en Het Westeraam er nu van boven uit zien: met zonnepanelen. In totaal liggen er 583 op het dak van het Letterendomein en het hoofdgebouw van Lyceum Elst. Bij elkaar wekken die naar verwachting minstens 151.294 Kwh stroom op. We hebben ook binnen maatregelen genomen. Alle verlichting is vorig schooljaar al vervangen door LED-verlichting. Daarmee brengen we het netto-energieverbruik flink terug.

zonnepanelen

 

Nieuwe fietsroute – project Elst Noord Spoorkruisingen

4 november, 2019

Op de projectwebsite van het project Elst Noord Spoorkruisingen is een nieuwsbericht geplaatst die wij graag met jullie willen delen. Er is namelijk een nieuwe fietsroute open per vandaag die we onder de aandacht willen brengen in de hoop dat veel kinderen hier gebruik van gaan maken.

Zie hieronder de link naar het nieuwsbericht.

https://www.spoorkruisingenelst.nl/nieuws/1482266.aspx?t=Fase+1+t%2fm+3+en+de+nieuwe+fietsroute+per+4-11-2019

 

Fietsomleiding spoor Elst

9 oktober, 2019

Graag willen wij jullie op de hoogte stellen van de verkeersomleiding en fietsomleiding die van kracht zijn met ingang van 4 oktober 2019.

Hierbij de link naar de projectwebsite waar de informatie en de omleidingen vermeld staan:
https://www.spoorkruisingenelst.nl/nieuws/1449982.aspx

1
2
3
6