Actueel

Rooster toetsen inzien & rooster rapport ophalen 2024

18 juni, 2024

We zien alweer toe aan onze laatste schoolweken. Hieronder vind je de roosters voor het ophalen van de rapporten en het inzien van de toetsen. Via je je mentor hoor je waar en wanneer je je boeken inlevert.

Rooster toetsen inzien

Rooster rapporten ophalen 

Gastles genocide: “Maar meneer, dat gebeurt toch niet hier?”

18 juni, 2024

Genocide is voor velen van ons gelukkig een ver van het bed-show, toch is een genocide dichterbij dan deze soms lijkt. Niemand kan hier beter over vertellen dan Alma Mustafić. Alma was als tiener getuige van de massamoord op de Bosniërs ten tijde van de Joegoslavische burgeroorlog, onder andere haar vader werd tijdens deze genocide vermoord. Alma heeft zowel de aanloop, genocide als de nasleep hiervan dichtbij meegemaakt en kan aan de hand van haar persoonlijke ervaring uitleggen waarom ook nu alarmbellen zouden moeten gaan rinkelen. Ruim 140 derdeklassers van Lyceum Elst mochten luisteren naar haar aangrijpende verhaal.

3M: gastles criminaliteit

14 juni, 2024

Gastles maatschappijleer & burgerschap: leerlingen uit 3M leerden vandaag van een ervaringsdeskundige veel bij over (de gevolgen van) grotere en kleinere delicten.

Afsluiting Talentlessen: gezelligheid en prachtige resultaten

14 juni, 2024

Vandaag waren de laatste talentlessen van dit jaar! Zie hier de prachtige resultaten en gezelligheid tijdens de lessen!

Leerlingen helpen bij avondvierdaagse Arnhem-Zuid

13 juni, 2024
De avondvierdaagse Arnhem-Zuid Is een vierdaagse wandeltocht die loopt door de wijken De Laar West en Oost, Elderveld, Elden en Schuytgraaf. Traditiegetrouw hielpen leerlingen van Lyceum Elst bij de vierdaagse in het kader van hun maatschappelijke stage/maatschappelijke diensttijd.  Deze hulp wordt door de organisatie zéér op prijs gesteld, mede vanwege de grote inzet en motivatie van onze leerlingen.
De jaarlijks terugkerende wandeltocht brengt al vele jaren plezier bij jong en oud. De wandeltocht begint altijd op de 1e dinsdag van juni. De lopers lopen 4 dagen en kunnen op vrijdag een mooie medaille in ontvangst nemen. Tevens wordt er op de laatste avond altijd een feestje georganiseerd, waarbij onder de lopers ook mooie prijzen worden verloot. De 27e gezins-avondvierdaagse Arnhem-Zuid was van dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni 2024.
1
2
3
65