Actueel

Nieuwe website in de lucht!

15 mei, 2018

Zoals u al heeft gezien hebben we sinds 15 mei een nieuwe website waar we zeer blij mee zijn. Deze website is nu responsive voor mobiele apparaten en is voor en achter de schermen veel gebruiksvriendelijker. Daarnaast heeft de website een fris uiterlijk in de vernieuwde huisstijl gekregen.

Examens zijn van start gegaan!

15 mei, 2018

Maandag 14 mei zijn al onze eindexamenkandidaten gestart met het centraal schriftelijk examen. Tot 28 mei zijn zij hiermee bezig. Voor zowel eindexamenkandidaten en docenten een spannende tijd. We hebben er het volste vertrouwen in dat de leerlingen er klaar voor zijn en prachtige resultaten halen voor hun einddiploma. We wensen iedereen veel succes!

Examengala

15 mei, 2018

Op maandag 28 mei a.s. sluiten we de examenperiode feestelijk af met een examengala in de Hucht. Om 21.00 uur gaat het feest van start. We zijn benieuwd met welke bijzondere voertuigen de leerlingen dit jaar worden gebracht naar de feestlocatie.

Nieuwe brugklassers

15 mei, 2018

We verwelkomen dit jaar op maandag 25 juni a.s. de nieuwe brugklassers voor een kennismaking met hun klasgenoten en mentor. De brugklassers worden hier om 15.30 uur verwacht. De ouders zijn ’s avonds vanaf 19.15 uur welkom voor een kennismaking met de mentor. Het programma start om 19.30 uur.