Actueel

Let’s play: muziek, toneel, games en sport

23 september, 2022

Nieuw bij ons op school: Let’s play! Al spelend – met muziek of theater – elkaar beter leren kennen, beter worden in de tofste games of fitter door sporten. Iedereen is welkom! Klik gauw op het logo hieronder voor meer informatie.

Sportactiviteiten 6V en 5H

20 september, 2022

6-vwo sportoriëntatie is weer begonnen: golf bij Welderen en kickboksen in de Dojo bij de Helster. 5-havo sportte bij HIT intense gym alle frustratie eruit!

Doe mee met het debatteam!

14 september, 2022

Houd jij van een stevige discussie? Ben je niet op je mondje gevallen? Vind je het daarnaast ook nog eens leuk om na te denken over maatschappelijke onderwerpen? Kom dan naar het debatteam! Meneer Bosman en mevrouw Leijser zijn nog op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om op regelmatige basis samen te komen om hun ongezouten mening te geven.

Wat? – een debatteam waarbij je in een groep aan de slag gaat met verschillende spreekoefeningen en debatvormen om je eigen spreekvaardigheid naar een hoger niveau te tillen

Wie? – iedereen die geïnteresseerd is (alle jaarlagen en niveaus)

Wanneer? – tijdens de fLEx-uren (niet wekelijks!)

Interesse? – kom naar het inloopuur op dinsdag 27 september het 6e uur, waar je een klein voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten

Wecycle-actie: LE doet mee!

8 september, 2022

In de maanden september en oktober 2022 doet onze school mee aan de inzamelactie van Wecycle. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.wecycle.nl.

Bij Lyceum Elst vinden we duurzaamheid belangrijk. In samenwerking met Wecycle gaan we elektrische apparaten inzamelen. Elektrische apparaten horen niet thuis in de vuilnisbak, omdat deze kunnen worden gerecycled. Dit bespaart belangrijke grondstoffen en de schadelijke stoffen komen dan niet in het milieu terecht.

Welke elektrische apparaten kunnen er worden ingeleverd?
Het gaat om kleine elektrische apparaten met een stekker of batterij die in een boodschappentas passen.
Vóór het inleveren moeten restanten uit het apparaat zijn verwijderd, zoals batterijen, koffiefilters of coffeepads, stofzakken, frituurvet, water, inktcartridges en dergelijke.

Waar kunnen de elektrische apparaten worden ingeleverd?
In de hal bij de balie staat vanaf donderdag 8 september een inzamel box waarin de apparaten kunnen worden gedeponeerd.

Welkom terug!

5 september, 2022

Wij zijn er klaar voor! Jullie ook?

1
2
3
42