Actueel

Coronavirus: informatie Lyceum Elst

9 april, 2021

Op deze pagina is de door ons verstuurde informatie terug te vinden met betrekking tot de invloed van het coronavirus op onze school.

Prijzen profielwerkstuk uitgereikt

8 april, 2021

Iedere leerling die bij ons op school examen doet, heeft een profielwerkstuk gemaakt.  Afgelopen week ging meneer Van den Bogaard langs bij de winnaars van de wedstrijd voor de beste profielwerkstukfilmpjes h/v. Meneer Baank komt ook nog op bezoek, maar dan bij de mavo-winnaars! Winnaars, van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie cadeaubon! Hieronder zie je de PWS-presentatievideo van Niels en Raymon uit 5-havo. Ze wonnen hiermee de 1e prijs op de havo! Daaronder staat de video van Jelt en Wessel, die er met de tweede prijs vandoor gingen.

 

Project | Samen maakt alles beter

7 april, 2021

Omdat in deze roerige tijden leerlingen behoefte kunnen hebben aan meer verbinding met anderen wordt er een project opgezet voor eerste- en tweedejaars leerlingen in de fLExuren. Wil jij graag meer verbinding krijgen met andere leerlingen en meedenken over hoe je anderen hierin kan helpen? Meld je dan voor 15 april aan via v.florie@lyceumelst.nl Vanaf 20 april heb je dit dan ieder 6de of 7de uur op dinsdag.

Picknickbanken op het schoolplein

30 maart, 2021

Precies op tijd voor de eerste warme dagen van dit jaar arriveerden vorige week deze picknickbanken voor op het schoolplein tussen Lyceum Elst en Het Westeraam. Ocean en Alexandra hebben ze alvast goedgekeurd!

 

1
2
3
16