Actueel

Fijne meivakantie!

23 april, 2021

2ha: kaartenactie in de Gelderlander!

19 april, 2021
Klas 2ha is deze week bezig met het maken van kaarten met daarop een leuke spreuk en/of een lieve boodschap. Jada Lynn en Lieve gaan deze kaarten binnenkort naar een verzorgingstehuis in de buurt brengen, zodat deze kaarten daar verspreid kunnen worden onder de bewoners. Het zou leuk zijn als je ook je steentje bijdraagt en een mooie, positieve kaart maakt! Wil je meedoen? T/m vrijdag 14 mei staat er een doos bij de balie, waar je je kaart in kunt doen. Jada Lynn en Lieve zorgen ervoor dat deze kaarten op de juiste plek terechtkomen.

De Gelderlander schreef een mooi artikel over de kaartenactie van deze klas! Je kunt het lezen door hier te klikken. 


Foto: © Erik van ’t Hullenaar

Coronavirus: informatie Lyceum Elst

9 april, 2021

Op deze pagina is de door ons verstuurde informatie terug te vinden met betrekking tot de invloed van het coronavirus op onze school.

Prijzen profielwerkstuk uitgereikt

8 april, 2021

Iedere leerling die bij ons op school examen doet, heeft een profielwerkstuk gemaakt.  Afgelopen week ging meneer Van den Bogaard langs bij de winnaars van de wedstrijd voor de beste profielwerkstukfilmpjes h/v. Meneer Baank komt ook nog op bezoek, maar dan bij de mavo-winnaars! Winnaars, van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie cadeaubon! Hieronder zie je de PWS-presentatievideo van Niels en Raymon uit 5-havo. Ze wonnen hiermee de 1e prijs op de havo! Daaronder staat de video van Jelt en Wessel, die er met de tweede prijs vandoor gingen.

 

1
2
3
16