Actueel

MDT: van een high-tea organiseren voor ouderen tot het klussen bij een kinderboerderij

23 februari, 2024

De leerlingen van het Lyceum in Elst zijn inmiddels volop bezig met hun individuele MDT-projecten. Waar de leerlingen eerder bezig waren met het spelen met kinderen bij het AZC in Elderveld is er nu meer variatie in projecten. Leerlingen zetten projecten op in het kader van mens en maatschappij of doen iets wat te maken heeft met duurzaamheid of sport, een onderwerp waar zij veel over kunnen leren.

KLIK HIER VOOR HET HELE ARTIKEL 

4V en 4H met CKV naar Amsterdam

22 februari, 2024

Gisteren waren onze havo en vwo 4 klassen in Amsterdam voor een ckv-excursie. Ze volgden een workshop in het Eye Filmmuseum, bezochten het muziekgebouw en maakten een stadswandeling!

 

Kunstexcursie Den Haag en Rotterdam

2 februari, 2024

De kunstklas had vandaag een mooie excursie! Vanmorgen bezochten zij het kunstmuseum in Den Haag. Daar zagen ze een tentoonstelling van het werk van Mondriaan. Daarna gingen ze naar de Kunsthal in Rotterdam, waar ze de grote overzichtstentoonstelling van Ai Wei Wei zagen. En er is ook nog ruimte voor vrije tijd!

Informatieavond profielkeuze 2M

1 februari, 2024

Di 30 januari vond de informatie avond plaats omtrent de vakkenpakketkeuze voor onze leerlingen en hun ouders van 2mavo. Daar kregen ze informatie over de te maken keuzes in de bovenbouw. Mochten er vragen zijn, dan kun je altijd terecht bij de betreffende mentor of de decanen van de Mavo. Succes met kiezen!

1
2
3
57