Open Dag – 26 januari 2019

Wil je ook sfeer proeven en kennismaken? Kom dan langs op onze Open Dag: Zaterdag 26 januari 2019 van 10.00 – 14.00 uur

Je bent van harte welkom met je ouder(s) of verzorger(s)!

Wat is er zoal te doen voor jullie:

• Op jullie gemak zelf rondlopen, de school en onze faciliteiten bekijken.
  • Leerlingen van onze school geven rondleidingen in kleine groepjes, zo leer je de school een beetje kennen.
  • Vakdocenten vertellen graag meer bij de ingerichte lokalen.
  • Op het ‘keuzeplein’ (op de vide) staan kraampjes, daar hoor je alles over wat er te kiezen valt op onze school. Dit zijn dingen als fLEx-uren, fLExtra, talentlessen en het debatteam.
  • Er is een presentatie over onze school te zien.
  • Mentoren en coördinatoren gaan graag met ouders in gesprek om meer te vertellen en vragen te beantwoorden.
  • Ons ondersteuningsteam (orthopedagoog en remedial teacher) en de decanen geven ook graag toelichting.
  • En bovenal: sfeer proeven, het sportcourt bekijken, even in de kantine zitten én bedenken of Lyceum Elst bij jou past!

Tot ziens op zaterdag 26 januari 2019!

De Open Dag van 2018 was een groot succes.
Was jij er ook bij? Bekijk hieronder de foto’s.

« 1 van 2 »