Zoeken

Nieuwsarchief
rooster LE week 3
Klik hier voor het rooster voor LE-week...
Kandidaat-raadsleden en verkiezingen

Op maandag 19 en dinsdag 20 maart a.s. zal Lyceum Elst in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen. Op 19 maart geven kandidaat-raadsleden van verschillende partijen uit Overbetuwe gastlessen aan leerlingen uit 3 mavo, 4 havo en 5 vwo. Dinsdag 20 maart krijgen alle bovenbouwleerlingen vervolgens de gelegenheid om hun stem uit te brengen tijdens heuse scholierenverkiezingen!

Hoewel de raadsverkiezingen nog wel eens als ondergeschoven kindje worden gezien, en de goed bedoelde maar grappige campagnefilmpjes en -posters elkaar in rap tempo opvolgen, is de gemeentepolitiek wel degelijk (steeds) belangrijk(er). Ook voor jongeren. Om dat voor het voetlicht te brengen, dompelen de raadsleden in spé onze leerlingen op maandag onder in de wereld van de lokale politiek, zodat zij op dinsdag weloverwogen kunnen stemmen!...

Rooster herkansingen
Hier vind je het rooster voor de herkansingen. Succes allemaal. ...
Presentatie Open Dag
Bekijk hier de presentatie zoals deze tijdens de Open Dag en voorlichtingsavonden is gegeven. ...
2 februari Warme truien dag
Vrijdag 2 feb. WARME TRUIENDAG! Haal je warmste trui, coolste sjaal en most fashionable muts uit de kast en zet de verwarming minstens een graadje lager. Want met de verwarming één graad lager kun je maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen. En als we dit allemaal samen doen, kunnen we op één dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen!...
Op weg naar het Lagerhuisdebat
Vrijdag 2 februari doen 10 leerlingen van Lyceum Elst mee aan het 'Op weg naar het Lagerhuisdebat' in het provinciehuis. Er zit uren voorbereiding in en de leerlingen zijn gespannen, maar ze hebben er veel zin in! Wij wensen hen veel succes!
...
Rooster LE week 2

Het rooster voor LE week2 ....

Open Dag
Zaterdag 20 januari a.s. is iedereen tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom op onze Open Dag. Kom kennismaken met onze docenten en leerlingen, neem een kijkje in de klaslokalen en boeken. Doe mee aan onze leuke activiteiten, of laat je rondleiden door een van onze leerlingen. 
Iedereen is van harte welkom. ...
Nieuwsbrief december 2017

Download hier de nieuwsbrief van december 2017....

Pagina 1 van 4Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  Volgende   Laatste   

Blijf altijd op de hoogte!

Lyceum Elst | Auditorium 3 6661TZ Elst | 0481-362920 | info@lyceumelst.nl