Zoeken

Lyceum Elst, jouw opleidingsschool!
Lyceum Elst

School voor mavo, havo en vwo 

Lyceum Elst is een mavo- , havo en vwo-school in Elst. Onze school ligt  op ongeveer 5 minuten lopen van het NS station te Elst. Kom je met de auto, dan is er plaats genoeg om gratis te kunnen parkeren.

Lyceum Elst  is een groeiende school, waar docenten en leerlingen elkaar kennen. Er is een sfeer van vertrouwen, waarin de leerling wordt uitgedaagd en de ruimte krijgt om te laten zien wat hij kan. Wat hij zélf kan en wat hij samen met anderen kan.

Het schooljaar bij Lyceum Elst is verdeeld in periodes. Na iedere periode is er ruimte voor speciale activiteiten. Dat kunnen vakoverstijgende projecten zijn, excursies, sportactiviteiten en iets creatiefs. De school bruist dan nog meer dan anders. De leerlingen zijn dus actief bezig met leren. Hierdoor wordt talent ontdekt en iets met talent gedaan. 


De academische opleidingsschool

Kies je voor Lyceum Elst, dan kies je voor een gespecialiseerde, academische opleidingsschool. Wij streven naar een voordurende kwaliteitsverbetering in de studentenbegeleiding. Het in 2009 behaalde ILS-keurmerk tot opleidingsschool getuigt hiervan.

Klik hier om het volledige profiel van onze opleidingsschool te lezen.

Spreekt Lyceum Elst je aan? Neem dan contact op. Misschien kunnen we je binnenkort begroeten.


Blijf altijd op de hoogte!

Lyceum Elst | Auditorium 3 6661TZ Elst | 0481-362920 | info@lyceumelst.nl