Open Dag

Ben je nieuwsgierig geworden?

Als je onze school beter wilt leren kennen, ben je (en broertjes of zusjes) van harte welkom op onze open dag! Tijdens de open dag krijg je een goed beeld van het schoolgebouw, de lokalen, de docenten, vakken en activiteiten. We organiseren tijdens deze dag allerlei leuke en leerzame activiteiten voor jou en je ouders. We geven je informatie over onze school en je hebt de gelegenheid om kennis te maken met onze leraren en leerlingen en om vragen te stellen. Ook kun je rustig door het gebouw wandelen om de sfeer te proeven. De open dag helpt je ontdekken of onze school bij je past.

Onze open dag was op 20 januari 2018 en duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur. Bekijk hier de presentatie die we gehouden hebben tijdens de open dag.

We hopen je dan te zien!

(foto's open dag 2017. Wil je meer foto's zien? Kijk dan in ons fotoalbum)

Blijf altijd op de hoogte!

Lyceum Elst | Auditorium 3 6661TZ Elst | 0481-362920 | info@lyceumelst.nl