Kennismakingslessen

Als je in groep 8 zit en je weet nog niet zo goed naar welke middelbare school je wilt gaan na de zomervakantie, dan is het een goed idee om een kennismakingsles te volgen. Dit kan bij ons!

Op de dag van de kennismakingslessen volg je samen met een klas drie minilessen van verschillende vakken. Op deze manier maak je kennis met de docenten en met de vakken. Hierdoor krijg je waarschijnlijk een beter beeld van Lyceum Elst en wordt de keuze voor een nieuwe school gemakkelijker!

Je kunt je via je eigen basisschool opgeven voor deze kennismakingslessen of individueel. Deze dagen vinden plaats op

Woensdag 7 februari 2018  13.30 - 15.30 uur
Donderdag 8 februari 2018 13.30 - 15.30 uur

Opgeven kan ook via het aanmeldingsformulier voor een van onze kennismakingslessen.

Bent u een leerkracht van groep 8 meldt uw klas dan aan via aanmeldingsformulier basisscholen.

Blijf altijd op de hoogte!

Lyceum Elst | Auditorium 3 6661TZ Elst | 0481-362920 | info@lyceumelst.nl